Thursday 21. September 2023 kl 14:28:47

Nyheter

25. januar 2005

NOCIRC Norge har nå fått eget domene og webhosting.

Av Hans Olav Smedsrud, NOCIRC Norge


NOCIRC Norge har nå fått eget domene og webhosting.

NOCIRC Norge har nå fått sine eget domene www.nocirc.no og webhosting hos SyseData. Vi vil rette en stor takk til SyseData for deres støtte i kampen mot barnemishandling.

Hjemmesidene er ikke særlig omfattende for øyeblikket, men vi vil i tiden som kommer publisere nyheter, artikler, forsknings rapporter og annet aktuelt stoff om omskjæring.

Hvis du er kritisk til omskjæring av gutter, så har du kommet til det rette stedet. Vi er den eneste organisasjon i Norge som er kritisk til omskjæring av gutter. Når det gjelder omskjæring av jenter, så er det flere aktive organisasjoner på banen: Amnesty, Kirkens Nødhjelp og UNICEF blandt annet. Det er bra at de er på banen mot kvinnelig kjønnslemlestelse, men vi synes at de også burde oppdage at også kjønnsmlestelse av guttebarn er et overgrep.

Vi håper at hjemmesiden kan være til hjelp for folk som søker informasjon om omskjæring. Om du har noen spørsmål, eller har lyst til å støtte oss i kampen mot omskjæring/kjønnslemlestelse, så er du velkommen til å sende oss en epost.Tilbake til nyhetsoversikten.